ALGEMENE VOORWAARDEN

Het betreden van Baby Spa Drenthe is geheel op eigen risico. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijk letsel, allergische reactie of vermissing en/of schade aan uw eigendom(men).

Voor het behandelen van een baby zal te allen tijde een ouder of verzorger ouder moeten zijn dan 16 jaar.

Bij Baby Spa Drenthe gaan wij allen met respect met elkaar om.

U als ouder/verzorger is verantwoordelijk voor uw eigen baby.

Indien men te laat komt op de gereserveerde sessie dan wordt dit van de gereserveerde tijd afgehaald, dit zodat er geen vertragingen bij de andere sessies optreden.

Baby Spa Drenthe zal zorgdragen voor geheimhouding van de beschikbaar gestelde gegevens van haar klanten.

Mocht er sprake zijn van medicijn gebruik, medische klachten of is uw baby onder behandeling van een arts of specialist geeft dit dan door voordat u aan de babymassage van een spa-sessie begint. Overleg eerst met de arts of specialist alvorens u een sessie bij Baby Spa Drenthe reserveert.

U bent zelfverantwoordelijk voor het tijdig doorgeven van belangrijke informatie m.b.t. de gezondheid van uw baby.

Baby Spa Drenthe is niet aansprakelijk voor ongevallen. Baby’s dienen te allen tijde vergezeld te worden en in de gaten gehouden te worden door de ouders/verzorgers.

Kinderen onder de 12 jaar zijn helaas niet toegestaan, we accepteren twee volwassenen voor elke sessie. Wilt u toch meer personen of kinderen (en ook onder de leeftijd van 12 jaar) meenemen, dan kunt u een privé sessie bij ons boeken.

Graag willen we u vragen om de telefoon tijdens de sessie op stil te zetten, dit om stilte en rust in acht te nemen voor het beste resultaat bij de baby’s.

Bij Baby Spa Drenthe is er altijd een mogelijkheid om uw baby te voeden.
Mocht u zonder bericht, niet verschijnen op de gereserveerde sessie. Dan zal Baby Spa Drenthe u het volledige bedrag van de sessie in rekening brengen.

Bij een boeking gaat u akkoord met bovengenoemde algemene voorwaarden.